Steentapijt Grindtapijt  Grindvloer

Steentapijt, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Steentapijt

Geschikt voor winkels, kantoren, showrooms.

Opbouw steentapijt of marmertapijt

De vloer bestaat uit minimaal 2 lagen, die bij kleine vloeren evt. gelijktijdig aangebracht kunnen worden. Meestal zal de vloer in 2 dagen aangebracht worden. Zo kan er ruim voldoende aandacht aan de ondervloer besteedt worden om kleine reparaties uit te voeren. Als deze laag gehard is kan er gekozen worden om de vloer te sealen, dit gebeurt in 2 lagen. Het voordeel van het sealen is dat de vloer vloeistofdicht is, het nadeel dat de vloer zijn structuur verliest.

Scheuren in de onderlaag

Wanneer er in de bestaande vloer scheuren of barsten zitten het van groot belang dat deze gerepareerd worden. Wordt dit niet gedaan dan zullen die uiteindelijk altijd ook doorzetten in de aangebrachte grindvloer.

Kleuren

Grind kan in vrijwel elke kleur geleverd worden, standaard kleuren uit voorraad en speciale kleuren op bestelling.

Het marmer kan alleen in kleuren geleverd worden die uit een marmergroeve voorkomt, dit zijn er toch redelijk wat maar is wel veel beperkter dan het grind.

Creatief of design

Steentapijt is uitermate geschikt om teksten, logos of andere mooie creaties in de vloer te creëren. Er kan heel gemakkelijk met verschillende kleuren gewerkt worden.

Bekijk hier voorbeelden van diverse projecten

steentapijt, grindtapijt, grindvloer, siergrind, marmertapijt

antwerpen, oost vlaanderen, gent, brussel, sint niklaas, beveren, lokeren, herentals, 


Impressies